In een aantal stappen kunt u aangeven wat uw wensen zijn over de opstelling en uitvoering van uw nieuwe keuken (een hoek opgestelde keuken of met een kook- of spoeleiland) wat voor type kasten (bijvoorbeeld voorraadladen, hoekoplossingen, kastenwand of bovenkasten), welk werkblad, welke apparatuur en accessoires u wenst.

Ook kunt u aangegeven welke montage- en installatiewerkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Hiermee stelt u uw ideeën en wensen samen en kunnen wij voor u aan de slag. Door het invullen en beantwoorden van de vragen kunnen wij u snel voorzien van een vrijblijvend deskundig advies en kunnen wij u een prijsindicatie verstrekken van uw nieuwe keuken.

De prijsopgaaf zal gebaseerd zijn op de gegevens welke u heeft ingevuld. Indien dit voor u een basis vormt voor een verdere uitwerking van uw keuken nodigen wij u graag uit om bij ons aan te schuiven om verdere details met u persoonlijk door te spreken. Naar aanleiding hiervan kunnen we u dan een gedetailleerde prijsopgaaf verstrekken en deze voorzien van een plattegrondtekening met een fotorealistische presentatie van uw nieuwe keukeninrichting.

Klik hier voor een overzicht van enkele fotorealistische presentaties die inmiddels door ons zijn gerealiseerd.

Bepaal uw keukenwensen

Met dit formulier kunt uw wensen aangeven over de keuken, de apparatuur, het werkblad, de bijkomende accessoires en de eventuele montage.

Stap 1 van 11

  • Vul uw gegevens in voor een persoonlijke opgave


service-zahnraeder-xl