21161173-meulman-2


Creatief ontwerpen tot en met het praktisch uitvoeren ervan. Na een gedegen overleg en het doorspreken van de plannen wordt er aan de hand van de verzamelde gegevens een ontwerp voor uw keuken gemaakt.

 21161173-meulman-5

Hiervoor hebben wij een geavanceerd ontwerpprogramma waarmee wij uw ontwerp in een 3D fotorealistische weergave kunnen presenteren.


21161173-meulman-1

Ook hebben wij de mogelijkheid u een virtuele “walking around” presentatie te geven waarin u als het ware al rondloopt in uw nieuwe keuken. Een geweldige ervaring waarmee u nog duidelijker een beeld kunt krijgen van uw keuken en hoe deze zich verhoudt met de beschikbare ruimte. Hierbij hoort onlosmakelijk dan ook de uitgebreide en gespecificeerde begroting.


21161173-meulman-4

Ieder detail en onderdeel zoals keukenmeubelen, apparatuur, werkblad, wandbekleding, accessoires en de eventuele voorbereidende werkzaamheden en afmontage staan hierin uitvoerig beschreven. Duidelijk en overzichtelijk krijgt u van ons hiervan een overzicht inclusief een duidelijke opgave van de kosten.


21151047-bergsma

Geen stelposten maar vaste aangenomen prijzen zodat u weet waar u aan toe bent. Geen bijkomende kosten, los van meerwerk welke u ons opdraagt tijdens de uitvoering. Deze zullen wij ten alle tijde in een overlegsituatie met u bespreken en overeenkomen.


21151047-bergsma-2

Transparantie in de kosten. U weet bij ons altijd waar u voor betaald. Geen loze beloften, geen gratis aanbiedingen, bij ons bent u zonder iets gratis te krijgen altijd voordeliger uit. Door essentiële punten in de begroting achterwege te laten om maar als goedkoopste uit de bus te komen, snijdt geen hout wanneer je dit achteraf toch als meerprijs nog krijgt doorberekend.


21151047-bergsma-3

Kortom, vanuit Marinus Keukens wordt alles geregeld. De regiefunctie wordt in de praktijk altijd weer erg op prijs gesteld. U heeft geen omkijken meer naar allerhande bijkomende zaken. Het complete concept omvat dan ook het creatief ontwerpen tot en met het praktisch uitvoeren ervan. Hierbij nodig ik u graag uit voor een bezoek aan Marinus Keukens. Wij zijn éénvoudig te vinden, hebben vrije parkeergelegenheid en zijn gelegen in een vertrouwd fries dorpsbeeld. Deze locatie is de basis voor een goed gesprek om uw plannen te bespreken.

U bent van harte welkom.


21161135-kooi-1-zm 21161135-kooi-2-zm 21161135-kooi-7