Gelukkig is er keus…


Marinus Keukens weet hoe moeilijk het is de juiste keukenapparatuur in de keuken en passend bij uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw keuken is vaak compleet, maar de invulling van de keukenapparatuur wellicht nog niet.

En dat terwijl juist de keukenapparatuur uw keuken helemaal af maakt! Van tevoren kunt u nadenken over de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combi-magnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de keukenapparatuur.

Bij Marinus Keukens kunt u eenvoudig keukenapparatuur uitzoeken en vergelijken. Zo kunt u uw beslissingen in een vroeg stadium maken, zodat u goed voorbereid uw keuken koopt.


Over ATAG

sfeer_dx6292q_hi7271s

ATAG is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur.

Innovaties op gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik. ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden.

ATAG heeft de exclusieve MAGNA design lijn en Grafietlijn. Keukenapparatuur van ATAG maken uw keuken mooier en een stuk praktischer. ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur. ATAG heeft de unieke G8 garantie. Acht jaar garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon.

U kunt via deze ATAG link alvast een indruk krijgen over de vele mogelijkheden.


Over Pelgrim

Pelgrim is een 90-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling.

Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen binnen de Pelgrim organisatie. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie.

Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenappa75020_483796748334916_2058962966_nraten en organisatie van Pelgrim. Lees er alles over op deze website.

Voor alles.

Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer. U treft het complete assortiment op deze website. Van luxe steamer tot kookplaten en van koelkasten tot combi-magnetrons. Voor iedereen.

De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar en voor elke kok toegankelijk; van passieve, snelle kok tot gepassioneerde hobbykok. Tijdens het ontwikkelingsproces van keukenapparaten volgt Pelgrim nauwkeurig diverse trends, zodat wij voor iedere interieurstijl passende keukenapparaten aan kunnen bieden.861104_473390126042245_1552933709_o

Ook via deze Pelgrim link kunt u een indruk krijgen over de vele mogelijkheden bij Pelgrim.


Over ETNA

Kies je voor ETNA, dan kies je voor meer dan 160 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een ETNA apparaat is daarom niet alleen mooi, modern en gebruiksvriendelijk, het is ook duurzaam. Je mag topkwaliteit van ons verwachten. Daar staan we voor!

oude-etna

Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 155 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen.

Tot op de dag van vandaag onderzoekt ETNA nog steeds wat Nederlanders willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid brengen we innovaties binnen handbereik van iedereen. Zo maken we bij ETNA kwaliteit betaalbaar.etna-zwart

Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar ETNA garantie is het een voorwaarde dat u de aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.

ETNA garantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e t/m het 5e jaar alleen de voorrijkosten hoeft te betalen.

 Ga alvast naar deze ETNA link om een indruk krijgen over de vele mogelijkheden.


GAGGENAU


In 1683, diep vanuit het Zwarte Woud, worden nieuwe geluiden gehoord: het gebrul van vlammen, het hameren van gesmolten metaal. Het tijdperk van industrieel vakmanschap breekt aan met de slag van een hamer, het is de bakermat van Duitse techniek.

Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp ‘Made in Germany’.

Gaggenau heeft veel tijd gehad om een zeer bijzondere competentie op te bouwen: indertijd hebben we bij de productie van onder meer emaille reclameborden waardevolle kennis opgedaan voor de fabricage van onze geëmailleerde bakovens.

Ook vandaag nog is het typisch blauwe emaille van Gaggenau een erkend handelsmerk en waarmerk – en is de receptuur ervan nog steeds een goed bewaard bedrijfsgeheim.Over SIEMENS

Al meer dan honderd jaar de drijvende kracht achter de ambities

Technologische vooruitgang heeft levens van mensen over heel de wereld verbeterd.

Terwijl we nieuwe levensstijlen blijven inspireren, putten we inspiratie uit100 jaar baanbrekende Siemens-innovaties!

Help je een stap voor te blijven

Al meer dan 100 jaar de drijvende kracht achter ambities

Technologische vooruitgang heeft de levens van mensen over heel de wereld verbeterd. Terwijl we nieuwe levensstijlen blijven inspireren, putten we inspiratie uit 100 jaar baanbrekende Siemens-innovaties.

De opkomst van huishoudelijke apparaten aan het begin van de 20ste eeuw inspireerde tot een nieuwe visie op een betere toekomst. Sindsdien hebben de baanbrekende technologieën van Siemens het voor mensen over de hele wereld mogelijk gemaakt om die visie in hun eigen leven te verwezenlijken.

De jaren ’00: de tijd van het netwerken

IoT, the Internet of Things, heeft onze netwerkmogelijkheden getransformeerd. Fysieke afstand is niet meer relevant. We kunnen aan de andere kant van de wereld wonen en toch een goed gesprek voeren. Onze apparaten communiceren niet langer alleen met ons, ze communiceren met elkaar.

Nieuwsgierig? Lees meer…


Afsluitend…

Bovenstaand ziet u maar een deel van onze partners in apparatuur voor uw keuken. Ook andere hoogstaande merken kunt u bij ons verkrijgen. Alleen de merken met kwalitatief goede en vertrouwde apparatuur en goede service en ondersteuning voeren wij ook in ons vaandel.