Echt | Eerlijk | Uniek


Levensruimte keukens

Woonvoorbeelden laten zien hoe de belangrijkste ruimte in huis tijdig en toekomstgericht kan worden ingericht. Maar zelfs de mooiste foto’s en de meest gedetailleerde beschrijvingen zijn geen vervanging voor een kennismaking met onze keukens. Onze specialisten staan aan uw zijde met woord en daad als u wilt dat uw keuken uw persoonlijke keuken wordt. Wij nodigen u uit om samen met u ideeën en suggesties te ontwikkelen en uit te voeren.

Hartelijk welkom bij BEECK Küchen.


Wij maken keukens!

Individueel klantenadvies en ondersteuning staat bij BEECK Küchen hoog in het vaandel. Een hoogwaardige keuken moet voldoen aan zowel functionele als esthetische eisen en morgen nog steeds passen bij uw persoonlijke levensstijl. Bij productontwikkeling heeft de klant al de mogelijkheid om zijn visies te realiseren en te plannen. Gecontroleerd door selectieve verkoop, worden hoogwaardige, op maat gemaakte keukenoplossingen in eigen huis ontworpen en geproduceerd.

En dit al tientallen jaren door een familie gerund.

Kijk zelf maar!


Keukens vertegenwoordigen ons leven. En zij vormen vooral een weerspiegeling van hoe wij willen leven. Soms puristisch-elegant, soms speels gezellig en soms levendig-functioneel. Terwijl sommige mensen het snelle, pulserende leven van de grote stad nodig hebben en iedere dag iets nieuws willen beleven, kunnen andere mensen de rust en de natuur van het platteland waarderen.
Om deze individuele levensinstellingen ook terug te laten komen in onze actuele keukenprogramma’s hebben wij vier ‘woonwerelden’ vastgelegd:


Echt duurzaam!

Ons eigen fotovoltaïsche systeem op de daken van ons bedrijf dekt de meeste van onze eigen energiebehoeften. Hierdoor zijn wij in staat milieubewust, bijna klimaatneutraal te produceren.

PEFC garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

PEFC is de grootste instelling voor het waarborgen en vermarkten van duurzaam bosbeheer via een onafhankelijk certificeringssysteem.

We schakelen volledig over op CARB2.

Omdat duurzaamheid ook voor ons een belangrijk aspect is. Vanwege de toegestane formaldehyde-grenswaarden zullen vanaf nu alle carrosserieën voldoen aan de hoge Amerikaanse normen CARB2 en TSCA Titlke 6.

Houtproducten gemaakt van CARB2-panelen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zorgen voor een gezond binnenklimaat. Dit is belangrijk voor ons.


Wij stellen hoge eisen aan techniek, kwaliteit en functionaliteit. De toepassing van geavanceerde productietechnologieën in combinatie met een ambachtelijke verwerking en de zorgvuldige selectie van materialen zijn een onderdeel van ons bedrijfsconcept. De onderscheiding met het internationaal zeer hoog aangeschreven keurmerk van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM), de ‘Gouden M’, is hiervan een bevestiging.


Impressies van Beeck keukens


Omschakeling op het nieuwe schuifladesysteem Hettich-AvanTech

 • 13 mm smalle framedikte
 • Rechte, puristische vormgeving
 • Uniek loopcomfort
 • Uitzonderlijke stabiliteit
 • Geen afdekkappen
 • 5-voudige verstelmogelijkheden (hoogte-, zij-, radiale en kantelverstelling, optionele onderverstelling)
 • Gereedschapsloze instellingen
 • Gepoedercoate metalen frames in drie kleuren: carbon (standaard), wit en aluminium.
 • Bovenste afdekprofiel in RVS-look
 • Massieve aluminium frames tegen meerprijs
 • Beschikbare dieptes: 270 mm, 400 mm, 500 mm, 650 mm