Wist u dat wij ook een ruime ervaring hebben in sanitair?

Als het gaat om al uw sanitaire voorzieningen en het volledige tegelwerk dan kunnen wij u hierin ook voorzien. Meer dan 32 jaar ervaring kunnen wij met u delen als het gaat om sanitaire inrichtingen. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het maken van uw plannen en bij het inrichten van uw badkamer, toilet of andere sanitaire interieurinrichting.

Onlosmakelijk hiervan is ook het bijhorende tegelwerk. Een groot assortiment wand- en vloertegels kunnen wij u bieden maar ook alternatieve afwerkingen als Marokkaans stucwerk zoals Tadelakt en Beton Cire. Daarnaast kunnen we nog vele andere muur- en vloerafwerkingen bieden die passen in de stijl van uw interieur.

Niet alleen het leveren maar ook de montage- en installatiewerkzaamheden kunnen wij volledig voor u verzorgen. Dankzij ons professionele netwerk kunnen wij u alles bieden voor een renovatie of verbouwing.

Even voor de goede orde…

onder het begrip sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel: de verzorging van het lichaam. Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder dit begrip.