Levenslange service bij Marinus Keukens

U mag van ons een levenslange service verwachten op alles wat wij voor u doen en aan u leveren. Dit wil zeggen dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u een probleem, een defect of schade heeft aan één van de door ons geleverde artikelen en of diensten. Altijd weer zullen wij ons voor u blijven inspannen.

vintage-marinus-keukens

Kosten welke hieruit voortvloeien zullen wij altijd tot het minimum proberen te beperken. Hierin willen wij ons dienstbaar opstellen en niet geld-minnend. De fabrieksgaranties zijn altijd overeenkomstig volgens de voorwaarden en bepalingen van de betreffende leveranciers.

Vier apparaten of meer van hetzelfde merk geeft bij sommige leveranciers het recht op een verlengde garantie. Dit kan per leverancier verschillend zijn. Deze garanties zijn niet oneindig en dus zijn reparaties niet altijd kosteloos.

cropped-favicon.pngAls u een beroep wilt doen op een fabrieksgarantie dan kan dit altijd via ons geregeld worden. Graag willen wij onze invloed aanwenden om eventuele kosten voor u tot het minimum te beperken en proberen om coulance te genereren daar waar mogelijk.


Neemt u gerust hiervoor contact met ons bedrijf op of kom even langs. Voor deze dienst wordt u niets berekend en staan wij u graag persoonlijk te woord.

U kunt ook bij ons garantie en service loket invullen door hier te klikken.

Kor Marinus