Dit is onze kracht…..

Dankzij ons concept kunnen wij de voordeligste zijn. Hoge bedrijfskosten, grote showrooms en veel personeel heeft altijd weer zijn weerslag op de eindprijs van de keuken.

Gestuurd door onze selectieve huismerken worden bij Marinus Keukens hoogwaardige en op maat gemaakte keukenoplossingen gerealiseerd en vervaardigd tegen de scherpste marges omdat onze huisvestingskosten laag zijn. Daarom kunnen wij u kwalitatief de beste producten leveren tegen de meest voordelige prijzen.

cropped-favicon.pngPersoonlijk…

Ik weet maar al te goed dat een degelijk product en service maar ook de zorg en betrokkenheid de kern is van mijn bedrijf. Dit is een voorwaarde voor mijn geloofwaardigheid. Mede dankzij deze belofte heb ik de afgelopen 33 jaar een sterk en vertrouwt aanzien mogen creëren binnen mijn klantenkring en de gehele keukenmarkt. Deze verdienste, waar ik trots op ben zal ik dan ook voor de toekomst willen blijven waarmaken. Dit staat hoog in mijn vaandel.