Ambitieuze uitbreiding bij Marinus Keukens

Door het beschikbaar komen van achterliggende bedrijfsruimtes en opslag bij ons bedrijfspand hebben we het besluit genomen om deze ruimtes erbij te nemen.

Hiermee is onze oppervlakte van de showroom vergroot en daarbij nog extra kantoorruimte en een veel grotere expeditie cq. magazijn. Wel ambitieus maar deze kans konden we niet laten liggen.

Inmiddels is de doorbraak van de bijkomende showroomruimte een feit en zijn de nieuwe showroomkeukens nagenoeg geïnstalleerd. Nu alles verder nog even aankleden, afwerken en de puntjes op de spreekwoordelijke “i”. Na de vakanties hopen we alles klaar te hebben en weer op orde te zijn.

Is je keuken aan vervanging toe of ga je uitbouwen of ga je verhuizen, misschien wel nieuwbouw en ben je op zoek naar een betaalbare keuken die voldoet aan jouw wensen? Kom dan eens bij ons binnen en laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden.
Graag adviseren wij bij het plannen hiervan. Slimme ideeën, technisch vernuft, prachtige stijlen in elke denkbare smaak waarmee we oplossingen kunnen aandragen waarvan je dacht dat het bij jou niet mogelijk zou kunnen zijn.
Laat je verrassen en schuif bij ons aan om die mooie keukenwensen in jouw eigen unieke en individuele situatie te verwezenlijken.
Graag bieden wij prachtige keukenoplossingen aan en leveren en monteren wij deze vakkundig zoals de klanten dit van ons mogen verwachten.