ontzorgen-door-marinus-keukens

Het gaat om de uitvoering…

Marinus Keukens levert kwaliteitskeukens en badkamersop basis van meer dan 32 jaar ervaring. Door deze jarenlange ervaring weten wij u als geen ander een keuken en badkamer te leveren en desgewenst vakkundig te monteren zoals het behoort. Kortom, wij leveren en garanderen u vakwerk.


koffie

Wij als Marinus Keukens willen graag duidelijk maken dat folderkeukens niet bestaan en dat keukens maatwerk is in alle opzichten en dat geldt natuurlijk onverminderd ook voor de badkamerinrichtingen. Alles is mogelijk mits technisch uitvoerbaar. Custom Made, een keuken of badkamer zonder beperkingen welke betaalbaar voldoet aan alle wensen van iedere klant.

 


Bij ons maakt het niet uit wat uw voorstelling van een perfecte keuken of badkamer is en hoe uw ruimtelijke omstandigheden zijn, voor ons is ieder project uniek.

Wat telt naast kwaliteit is veelzijdigheid. Onze grote keuze aan modellen en kleurcombinaties maken het mogelijk altijd te kunnen voldoen aan uw persoonlijke wensen.


custom-madeSchitterende materialen en innovatieve technieken zijn bij Marinus Keukens de eerste bouwstenen voor een inspirerende en functionele keukeninrichting.