Naast het leveren van uw keuken kunnen wij ook de montage en het installatiewerk voor u verzorgen dankzij een professioneel netwerk aan vakmensen. Altijd weer is het de samenwerking die het wint van de individuele aanbieders. Getuige hiervan zijn de prachtige projecten die wij mochten verzorgen en waar onze opdrachtgevers met volle tevredenheid op terugkijken.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u volledig begeleiden en adviseren in het gehele traject van de bouw- en installatietechnische vraagstukken die ongetwijfeld tijdens de voorbereiding van uw nieuwe keuken de kop op steken.

Elke situatie is weer anders en in het begeleiden van het gehele traject ligt onze kennis en expertise en daarom mag u van ons vakwerk en een professionele aanpak verwachten.

Wij nemen samen met u de volledige planning door zodat deze voor u inzichtelijk is en u weet waar u op kunt rekenen. Wij houden u op de hoogte over de gehele voortgang van de werkzaamheden. Bij ons geldt, afspraak is afspraak en daar houden wij ons dan ook aan.

Na de gunning wordt uw keuken deskundig ingemeten. Hiervoor hanteren wij professioneel meetgereedschap en laten wij niets aan het toeval over. Alles wordt in kaart gebracht en de uitvoerbaarheid van het ontwerp wordt ter plaatse beoordeeld aan de technische mogelijkheden en engineering met als doel de toetsing van technische en bouwkundige onderdelen, constructies en/of systemen.

Ook wanneer u zelf zorg draagt voor de montage en voorbereidende werkzaamheden willen wij u graag met raad en daad bijstaan. Zonder bijkomende kosten willen wij u hierin begeleiden en adviseren. Het houdt niet op bij het afleveren, ook hierna kunt u rekenen op onze service en nazorg.


icoon-servicemonteurBij Marinus Keukens waar uw wensen overzichtelijk en gedetailleerd worden samengevat kunnen wij u de laagste prijs garanderen met de hoogste kwaliteit. Altijd weer ligt hier voor u de winst in alle opzichten. Een belofte voor betaalbare kwaliteit en duurzaamheid. In de afgelopen jaren hebben wij moeten vaststellen dat zorg en toewijding niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien terwijl dit voor ons een voorwaarde is. Dit dragen wij dan ook hoog in ons vaandel.


icoon-collage