Naast het leveren van uw keuken en badkamer kunnen wij ook de montage en installatiewerkzaamheden volledig voor u verzorgen inclusief eventuele bouwtechnische aanpassingen indien dit wenselijk is. De gehele levering van de keuken en badkamer en de werkzaamheden worden met u in detail doorgesproken. Wij informeren u volledig vooraf en tijdens de werkzaamheden.

Wij maken de planning voor u volledig inzichtbaar en houden u op de hoogte over de gehele voortgang. Afspraak is afspraak en hier houden wij ons aan. Ook wanneer u zelf zorg draagt voor de plaatsing en voorbereidende werkzaamheden staan wij u graag met raad en daad te woord. Zonder bijkomende kosten willen wij u hierin begeleiden en adviseren. Het houdt niet op bij het afleveren, ook hierna kunt u rekenen op onze service en nazorg.


icoon-servicemonteurMaar graag bieden wij u nog meer. Als u het wilt doen wij alles voor u. Als het nu gaat om bouwkundige aanpassingen of gas, water, elektra, cv, stucwerk, tegelwerk of schilderwerk, met ons TotaalConcept® kunnen wij alles voor u verzorgen. Eén regie, één aanspreekpunt en alles in één hand.


Wij hebben hierin een onschatbare ervaring opgedaan waar opdrachtgevers tevreden op terugzien. Altijd weer is het de samenwerking die het wint van de individuele aanbieders. Wij willen verder gaan daar waar anderen afhaken en daarmee een bijzonder concept bieden waarin u volledig wordt ontzorgd.


Op onze unieke locatie waar plannen en mogelijkheden overzichtelijk en gedetailleerd worden samengevat kunnen wij voor u de laagste prijs garanderen met de hoogste kwaliteit. Altijd weer ligt hier voor u de winst in alle opzichten. Een belofte voor betaalbare kwaliteit en duurzaamheid. In de afgelopen jaren hebben wij moeten vaststellen dat zorg en toewijding niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien terwijl dit voor ons een voorwaarde is. Dit dragen wij dan ook hoog in ons vaandel.


icoon-collage