LifestyleXperience op bezoek bij Marinus Keukens

Voor wie het heeft gemist, hierbij het item welke wij als Marinus Keukens op zondag 21 september 2014 mochten verzorgen in het programma LifestyleXperience op RTL4 en RTL5

 

LifestyleXperience is hét actuele Lifestyleprogramma van Nederland en wordt gepresenteerd in de vorm van een infotainment programma.

De redactie van dit programma vond Marinus Keukens een toegevoegde waarde voor het programma door onze klantgerichtheid en wijze waarop wij keukens in de markt zetten.

In dit item van LifestyleXperience hebben wij als Marinus Keukens duidelijk willen maken dat keukens maatwerk is in alle opzichten en dat alles mogelijk is mits technisch uitvoerbaar.

Custom Made, een keuken zonder beperkingen welke betaalbaar voldoet aan alle wensen van de klant. Innovatieve technieken, schitterende materialen maar vooral functioneel en duurzaam.

 


Mei 2018: Een nieuw keukenmerk om trots op te zijn

Marinus Keukens heeft een nieuwe stap genomen binnen zijn keukenassortiment. De nieuwe toon is gezet met het vertrouwde Duitse keukenmerk Schröder. Marinus Keukens was op zoek naar een nieuwe betrouwbare partner erbij. Dit om het huidige assortiment aan te kunnen vullen met prachtige landelijke keukens en moderne greeploze keukens tegen een betaalbare prijs.

Het bleek nog een hele zoektocht om een betaalbare keuken te vinden die moest voldoen aan de kwaliteitsnormen die Marinus Keukens stelt aan zijn producten. Uiteindelijk werd duidelijk dat Schröder Küchen een goede en betrouwbare partner te zijn die kon voldoen aan deze norm. Gezien het uitgebreide assortiment en de kwaliteitsklasse waaraan Schröder Küchen voldoet, zijn wij in het volste vertrouwen te zijn geslaagd bij het vinden van deze uitstekende handelspartner.

 Advertentie

Marinus Keukens

Inderdaad, het moet maar even een keer gezegd worden. Want het concept van ons bedrijf garandeert dat wij de voordeligste zijn wanneer je spreekt over gelijkwaardige producten. Onze huismerken van keukens, apparatuur en werkbladen kunnen wij aanbieden tegen veel lagere marges omdat wij gehuisvest zijn op een locatie waar de bedrijfskosten tot een minimum zijn beperkt.

Grote mega toonzalen, veel personeel en enorme exposure- en reclamebudgetten hebben altijd weer hun weerslag op de eindprijs van de producten die worden aangeboden. Al deze kosten zijn bij Marinus Keukens tot het minimum beperkt.

Hierdoor kunnen wij lagere verkoopmarges hanteren. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten uit het midden- en topsegment voor zeer concurrerende prijzen.

Dat is onze kracht!

 


Januari 2017: Marinus Keukens dealer van Rational Keukens

Marinus Keukens is een nieuw dealerschap aangegaan met Rational Keukens. Als aanvulling op onze bestaande huismerken zijn wij zeer verheugd Rational ook te kunnen opnemen in onze collectie. Hiermee dekken wij de gehele keukenmarkt vanaf de middenklasse tot aan de top-class af.

Trots zijn wij om te zien welke prachtige collecties aan keukens wij hiermee kunnen bieden. Van prachtige stijlvolle ontwerpen in alle sferen en uitzonderlijke designs tot oogverblindende keuken- en interieurarchitectuur.

Inmiddels staan de eerste Rational opstellingen in onze toonzaal opgesteld.

138_295_topaz_v01


Wij willen langs deze weg ook meer aandacht vragen voor KIKA. KiKa heeft als doel om de genezingskans bij kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Geef ook en doneer uw bijdrage op Giro 8118 of wordt donateur.

logo-kika


Voor meer informatie kijk op:

 Marinus Keukens vaart zijn eigen koers

In de bijlage Noflik Wenje van het Friesch Dagblad en in de editie Friesch Dagblad van vrijdag 19 december 2014 een mooi artikel over ons bedrijf Marinus Keukens. Opvallend en toegespitst op onze manier van denken en werken.


23-noflik

 fairtrade_logofairtradelogos

Marinus Keukens officieel Fairtrade gecertificeerd

Op maandag 6 oktober 2014 is Marinus Keukens officieel Fairtrade gecertificeerd door de gemeente Smallingerland.

Ook u kunt iedere dag een bijdrage leveren aan duurzame armoedebestrijding. Heel makkelijk door te kiezen voor Fairtrade producten. In de supermarkt, op het werk, in een restaurant.

Maar wat is Fairtrade? Door fairtrade producten te kopen investeer je in mensen in ontwikkelingslanden. Via Fairtrade ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun producten en werken zij onder menswaardige omstandigheden.

Dus geen kinderarbeid en geen extreem lange werkdagen. Maar wel aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen.

Kijk op de site voor meer informatie over de prachtige projecten van FairTrade