Marinus Keukens is dealer van Nolte Küchen, een van de grootste keukenfabrikanten en het populairste keukenmerk in Duitsland. Nolte staat voor buitengewone kwaliteit, voor variatie en service, betrouwbaarheid en continuïteit. Goed is niet goed genoeg. Het doel: beter dan gemiddeld.

En dat geldt niet alleen voor het materiaal dat wordt gebruikt, maar ook voor conceptie, techniek en design.

HET POPULAIRSTE KEUKENMERK VAN DUITSLAND

Nolte Küchen is al sinds 2015 het populairste keukenmerk van Duitsland – en dat voor de derde maal op rij. De studie van het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit (DISQ) wordt om de twee jaar in opdracht van de nieuwszender n-tv uitgevoerd en vergelijkt 14 keukenfabrikanten. De beste resultaten voor productkwaliteit, design, prijs-kwaliteitsverhouding, assortiment en merkimago waren ook dit keer weer voor onze Nolte-keukens.

INNOVATIEVE IDEEËN MADE BY NOLTE KÜCHEN

Om u een heel persoonlijke droomkeuken te kunnen leveren, vijlen wij voortdurend verder aan design. Innovatieve ideeën en een fris, creatief briesje helpen ons om onze productie steeds verder te verbeteren. Het resultaat: veel keukeneigenschappen van topkwaliteit.

MATRIX 900: DE EXTRAHOGE CORPUS

Matrix 900 biedt met 900 mm corpushoogte maar liefst 20% meer opbergruimte vergeleken bij de standaardhoogte met 750 mm. In combinatie met een lage sokkel ontstaat zo een moderne, compacte look met ergonomische werkhoogte.

MATTE-LAK-CONCEPT

Vind de kleurencombinatie die bij u en uw keuken past: met 19 nuances en tal van kleurenparen is het matte-lak-concept inmiddels al in vier frontprogramma’s verkrijgbaar en dus voor alle stijlrichtingen toepasbaar.

MATRIX150: ONZE RASTERMAAT

Dankzij de universele maatstappen van 150 mm krijgt men bij de onder- en hangkasten een perfect voegenbeeld met constante lijnvoering, waar alle gangbare elektronische apparaten naadloos in passen.

MATRIXART: DE GREEPLOZE KEUKEN

Bij MatrixArt wordt het greepspoor in de kast geïntegreerd. Door verschillende kleuren of met Emotion Light – een op led gebaseerd verlichtingssysteem voor dimmen – kunt u naar wens accenten zetten en traploos tussen warm en koud licht wisselen.

AFDICHTRAND

Om het binnendringen van stof en vocht (bijv. damp) te voorkomen en het zachte sluiten van de deuren en uittrekelementen te garanderen, zijn al onze kasten aan de voorkant voorzien van een afdichtrand die qua kleur aan de kast kan worden aangepast. Bovendien voorkomt de afdichtrand dat lichtstralen van de binnenverlichting door de kier tussen corpus en kastdeur heen komen.

32% MEER OPBERGRUIMTE

 

Nolte Küchen biedt verschillende ontwerpdieptes voor de werkbladen. Als u kiest voor 75 in plaats van de gangbare 60 cm, dan heeft u niet alleen meer oppervlak voor werken en dingen neerzetten, maar ook 32 procent meer opbergruimte in de kasten eronder.

WAT IS NOLTNEO?

Strakke en puristische lijnen. Exclusieve fronten en fascinerende details. Kleuren en materialen die een harmonieuze dialoog aangaan en in harmonie zijn met functioneel design. Een nolteneo keuken maakt van ruimtes een statement en geeft expressie aan individualiteit en vrijheid. Van diverse planningsmogelijkheden tot exclusieve fronten en decoratieve elementen maakt nolteneo geheel nieuwe dimensies van individualisering mogelijk. Naast de elementen die een nolteneo keuken vormen en dus altijd inbegrepen zijn, is er een uitgebreide selectie aan speciale typen en decoratieve elementen.

HOE WERKT NOLTENEO?

Met slechts een paar veranderingen, kunt u uw Nolte keuken omtoveren tot een nolteneo keuken. Met nolteneo hoeft het u aan niets te ontbreken – integendeel: naast alle fronten en werkbladen of de praktische Matrix150 rastermaat voor meer opbergruimte, staat ook het gehele assortiment van Nolte Küchen tot uw beschikking voor de planning van uw nolteneo keuken. Daarnaast zijn er nog meer exclusieve vormgevingsmogelijkheden. Een van de basiselementen voor elke nolteneo keuken is de neoBOX. Met het hoogwaardige lade- en uittrekelement-systeem loopt modern  design ook door binnenin de kast. De smalle ladezijwand overtuigt door zijn  eenvoudige elegantie.

Er is niets wat het uiterlijk verstoort. De in antraciet uitgevoerde versie harmonieert perfect met elke nieuwe tint uit onze collectie. Maar natuurlijk biedt nolteneo nog veel meer! Ontdek het uitgebreide nolteneo assortiment op de volgende pagina’s: van exclusieve fronten en werkbladen tot unieke handgrepen en compleet nieuwe planningsmogelijkheden, u kunt uw keukenwensen de vrije loop laten!

Het bijzondere aan nolteneo is niet alleen de grote flexibiliteit en de daarmee verbonden mogelijkheden voor uw individuele keukenplanning, maar ook de consequente voortzetting van een keukenconcept dat al decennialang succesvol is: Nolte Küchen. Dit betekent dat alle exclusieve nolteneo producten en decoratieve elementen volledig gecombineerd kunnen worden met het Nolte keukenprogramma. U bent uw Nolte keuken al aan het plannen, maar u wilt uw nieuwe droomkeuken toch nog een heel individueel tintje geven? Voeg dan eenvoudig een exclusief nolteneo product of decoratief element toe en verander uw geweldige Nolte keuken in een handomdraai in een unieke nolteneo keuken. Vraag uw vertrouwde keukenspecialist gewoon om advies over de vele mogelijkheden van nolteneo!


Catalogus Nolte Küchen 2021