In touch with your kitchen

‘Altijd in verbinding zijn met uw keuken, waar en wanneer u maar wilt’. ATAG Connect Life is een digitaal platform dat de dagelijkse kook- en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt. De eerste serie van ‘connected’ apparatuur bestaat uit diverse apparaten van de MAGNA-serie: combi-stoomovens, inductiekookplaten, afzuigkappen en koelkasten. Om het beste uit uw apparatuur te halen, vindt u binnen de ATAG Connect Life app volop inspiratie waarmee u optimaal gebruik maakt van uw apparatuur. Zo willen wij het leven in de keuken nog leuker en makkelijker maken.

ATAG Connect Life is een digitaal platform dat de dagelijkse kook- en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt. Zo biedt deze app toegang tot recepten, gebruiksaanwijzingen, tips en tricks en allerhande inspiratie, maar bovenal tot bediening en monitoring van de apparaten op afstand. Alles is erop gericht om u te ondersteunen, waarbij u zelf de controle behoudt. Zo willen wij het leven in de keuken nog leuker en makkelijker maken.

Hoe het werkt

De eerste serie van ‘connected’ apparatuur bestaat uit diverse apparaten van de MAGNA-serie: combi-stoomovens, inductiekookplaten, afzuigkappen en koelkasten. Deze zijn verkrijgbaar met een Wifi-module en een licht aangepaste bediening die is voorbereid op de connectivity features.

Door de Wifi-module worden de apparaten met de Wifi-router verbonden. Deze heeft een unieke code zodat alleen u en andere geregistreerde gebruikers toegang hebben. U downloadt de ATAG Connect Life app, waarop u zich registreert en vervolgens verbindt u de app met de connected apparaten. Vanaf dat moment bent u voorzien van alle gemakken van ATAG Connect Life.

Wij helpen u graag op weg!

Wij helpen u graag op weg met uw ATAG Connect Life apparatuur. Bij aankoop van 5 ATAG Connect Life apparaten zorgen wij ervoor dat Connect Life bij u geïnstalleerd wordt zodat u direct aan de slag kan. Via het onderstaande button kunt u een bel verzoek inplannen. ATAG zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Eenmaal alles geïnstalleerd dan kunt u een Webinar bijwonen door de chef-kok van ATAG. Zo helpen wij u het beste uit uw apparatuur te halen.