Op maat gesneden advies

Met eigen handen hebben wij dit bedrijf opgebouwd naar onze eigen inzichten en criteriums zodat we op basis daarvan garant kunnen staan voor ons werk. Het keukenvak in al zijn facetten is ons specialisme. Met ruim 34 jaar ervaring in het keukenvak denken wij diensten aan te kunnen bieden die degelijk, duurzaam, betrouwbaar en functioneel zijn. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het uitwerken en plannen van uw keukenwensen en interieurinrichting. Deze verdienste, waar wij trots op zijn willen we voor de toekomst blijven waarmaken.


Marinus Keukens heeft zich inmiddels als gerenommeerd bedrijf weten te vestigen. Al ruim 34 jaar verstand van mooie, degelijke en betrouwbare keukens en het bieden van een duurzame kwaliteit.

Het begint met gedegen overleg waarin plannen stap voor stap worden besproken en uiteengezet. Dat is voor ons de basis van een goed gesprek. Het maakt niet uit wat uw voorstellingen van een perfecte keuken zijn en hoe uw ruimtelijke omstandigheden zijn, voor ons is iedere keuken uniek.

Gedetailleerde, fotorealistische tekeningen, slimme ideeën en het in detail uitwerken van de prijsopgaaf met sterke merken en vaste prijzen zonder open einden. Dat is waar Marinus Keukens zich onder andere graag in wil onderscheiden.

Elke situatie is weer anders en het begeleiden van het gehele traject vinden wij fijn om te doen. Hierin ligt onze kennis en expertise en daarom mag u van ons vakwerk en een professionele aanpak verwachten. U kunt Marinus Keukens vinden in het Kabinet aan de Buorren 10a te Oudega Smallingerland. Een klein pand maar met grote mogelijkheden.

Per 1 oktober 2022 gaan wij verhuizen en bent u zodra alles daar gereed is welkom aan de Florynwei 3a in Burgum.

Kor Marinus

Marinus Keukens Routeplanner