Op maat gesneden advies

Mijn naam is Kor Marinus en ik ben eigenaar van Marinus Keukens. Het keukenvak maar ook sanitair en tegelwerk in al hun facetten is mijn specialisme. Inmiddels heb ik ruim 34 jaar ervaring in het vak maar vervelen doe ik mij nooit.


Marinus Keukens heeft zich inmiddels als gerenommeerd bedrijf weten te vestigen. Al ruim 34 jaar verstand van mooie, degelijke en betrouwbare keukens, badkamers en tegelwerk en het bieden van een duurzame kwaliteit.

Het begint met gedegen overleg waarin plannen stap voor stap worden besproken en uiteengezet. Dat is voor ons de basis van een goed gesprek. Het maakt niet uit wat uw voorstellingen van een perfecte keuken zijn en hoe uw ruimtelijke omstandigheden zijn, voor ons is iedere keuken uniek. Daarnaast hebben wij ook een ruime ervaring in het creëren van de mooiste badkamers en sanitaire inrichtingen. Natuurlijk met het daarbij horende tegelwerk van wanden en vloeren voor zowel in de badkamers en toiletvoorzieningen als ook in de andere leefruimtes.

Corebusiness is voor ons de keuken maar ook in sanitaire voorzieningen en verbouwingen hebben wij een onschatbare ervaring opgedaan. Ook daarin staan wij voor goed en degelijk werk.

Gedetailleerde, fotorealistische tekeningen, slimme ideeën en het in detail uitwerken van de prijsopgaaf met sterke merken en vaste prijzen zonder open einden. Dat is waar Marinus Keukens zich onder andere graag in wil onderscheiden.

Elke situatie is weer anders en het begeleiden van het gehele traject vind ik fijn om te doen. Hierin ligt mijn kennis en expertise en daarom mag u van mij vakwerk en een professionele aanpak verwachten. U kunt Marinus Keukens vinden in het Kabinet aan de Buorren 10a te Oudega Smallingerland. Een klein pand maar met grote mogelijkheden.

Persoonlijk…

Ik weet maar al te goed dat een degelijk product en service maar ook de zorg en betrokkenheid de kern is van mijn bedrijf. Dit is een voorwaarde voor mijn geloofwaardigheid. Mede dankzij deze belofte heb ik de afgelopen 34 jaar een sterk en vertrouwd aanzien mogen creëren binnen mijn klantenkring en de gehele keuken- en sanitairmarkt. Deze verdienste, waar ik trots op ben zal ik dan ook voor de toekomst willen blijven waarmaken. Dit staat hoog in mijn vaandel.

Graag begroet ik u in ons Kabinet aan de Buorren 10a te Oudega Smallingerland bij Marinus Keukens.

Kor Marinus

Marinus Keukens Routeplanner