Op maat gesneden advies

Mijn naam is Kor Marinus en ben eigenaar van Marinus Keukens. Met eigen handen heb ik dit bedrijf opgebouwd naar mijn eigen inzichten en criteriums zodat ik op basis daarvan garant kan staan voor al mijn werk. Het keukenvak in al zijn facetten is mijn specialisme. Met ruim 33 jaar ervaring in het keukenvak denk ik diensten aan te kunnen bieden die degelijk, duurzaam, betrouwbaar en functioneel zijn. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het uitwerken en plannen van uw keukenwensen en interieurinrichting. Deze verdienste, waar ik trots op ben wil ik voor de toekomst blijven waarmaken.


Marinus Keukens heeft zich inmiddels als gerenommeerd bedrijf weten te vestigen. Al ruim 33 jaar verstand van mooie, degelijke en betrouwbare keukens en het bieden van een duurzame kwaliteit.

Het begint met gedegen overleg waarin plannen stap voor stap worden besproken en uiteengezet. Dat is voor ons de basis van een goed gesprek. Het maakt niet uit wat uw voorstellingen van een perfecte keuken zijn en hoe uw ruimtelijke omstandigheden zijn, voor ons is iedere keuken uniek.

Gedetailleerde, fotorealistische tekeningen, slimme ideeën en het in detail uitwerken van de prijsopgaaf met sterke merken en vaste prijzen zonder open einden. Dat is waar Marinus Keukens zich onder andere graag in wil onderscheiden.

Elke situatie is weer anders en het begeleiden van het gehele traject vind ik fijn om te doen. Hierin ligt mijn kennis en expertise en daarom mag u van mij vakwerk en een professionele aanpak verwachten. U kunt Marinus Keukens vinden in het Kabinet aan de Buorren 10a te Oudega Smallingerland. Een klein pand maar met grote mogelijkheden.

Graag begroet ik u in ons Kabinet aan de Buorren 10a te Oudega Smallingerland bij Marinus Keukens.

Kor Marinus

Marinus Keukens Routeplanner