Moderne keuken in hoogglans…..

Wij kwamen bij Kor in zijn ontwerpstudio en kwamen in gesprek over de keuken, onze wensen en wat we ervan verwachten. Alles werd in detail doorgesproken en zagen we in de toonzaal eigenlijk vrij direct de keuken die ons aansprak. Nadat alles doorgesproken was ging Kor voor ons aan de slag met de uitwerking van onze ideeën.

Al redelijk snel kregen we de uitnodiging om opnieuw bij hem aan te schuiven. Hij had een uitgewerkt plan gemaakt met een fotorealistische presentatie en een gedetailleerde prijsopgaaf. Toen we dit voor ogen kregen waren we verrast hoe deze presentatie de werkelijkheid benaderde. Ook zagen we dat het eerste plan niet helemaal datgene was wat wij wilden. Wel qua kleurstelling en materialen maar de indeling en positie van het koken en spoelen wilden we toch aangepast zien.

En dat is nu het mooie van deze manier van samenwerken want uiteindelijk kregen wij een plan gepresenteerd die helemaal paste bij onze wensen. Een stappenplan welke heeft geresulteerd in een fantastische keuken die helemaal naar de zin is.

Wij waren best wel enigszins sceptisch omdat je zoveel hoort over tegenvallende prestaties van keukens want tijdens de uitvoering gaat er toch altijd wel iets mis. Maar eerlijk is eerlijk, er waren wel een paar details waar het even scheef liep maar Kor zat er bovenop en zorgde ervoor dat het uiteindelijk allemaal goed kwam. Wij zijn echt tevreden en niet alleen over het eindresultaat maar ook op de manier van werken bij Marinus Keukens. Wij vonden dit zeer aangenaam.

Wij zijn tevreden

De keuken is helemaal geworden zoals wij dat graag wilden. Alles is vakkundig gemonteerd en er werd met ons overlegd indien dit even nodig was. Dit gaf een goed gevoel en we zijn tevreden over het eindresultaat. Wat hebben wij een prachtige mooie keuken gekregen.

Bekijk project

Familie Bergsma - Surhuisterveen