Landelijke keuken in woonboerderij Earnewâld

Een combinatie van natuurlijke materialen met de hedendaagse technieken en gemakken in onze keuken samengevoegd was voor Marinus Keukens een uitdaging. Alles werd in detail besproken en er werd een uitgebreid concept gemaakt waar wij al onze wensen in terug konden vinden. Wij wilden graag iets combineren met steigerhouten elementen, een landelijke keuken passend in onze verbouwde stelpboerderij.

Authentieke elementen combineren met huidig gemak was best wel een uitdaging. Plato Hout met de landelijke keuken in de kleur Cherise Gepatineerd met hierin ook weer authentieke details. Een prachtig fornuis van Boretti en een Terrazzo werkblad maakten het plaatje compleet. Onze keuken staat er inmiddels alweer dik 10 jaar maar wij genieten er nog iedere dag van. Nog steeds tevreden en ook na 10 jaar kunnen we nog altijd een niet tevergeefs beroep doen op Kor voor advies en service.

Prachtige landelijke keukens!

Kor heeft bij ons in Earnewâld niet alleen de keuken geregeld maar er ook voor zorg gedragen dat er unieke handgemaakte wand- en bladelementen van massief hout zijn toegepast. Wij hadden een wens en Kor heeft dit weten te realiseren. Wij hadden het volste vertrouwen dat het helemaal goed zou komen. Belangrijk voor zoiets als een keuken.

Bekijk project

Familie De Haan - Earnewâld