Renovatie keuken te Gorredijk

We hebben nu 9 jaar een Marinus Keuken en zijn er iedere dag nog blij mee. Vooral met ons inbouw koffiezetapparaat die al duizenden kopjes koffie heeft gemaakt! Nergens smaakt de koffie zo lekker als thuis!

Van ontwerp tot realisatie. Doorspreken van de wensen en het maken van het ontwerp voor onze keuken was de eerste inzet bij Marinus Keukens. Alle details werden goed doorgesproken en werd er in een handomdraai een alternatief ontwerp gepresenteerd. Het eerste ontwerp is was toch de beste maar dat wil je dan graag even naast elkaar zien. Wel, dat was geen enkel probleem. Dit heeft ons geholpen om een weloverwogen keus te kunnen maken.

Nadat alles was door gesproken is de keuken uiteindelijk besteld en vakkundig gemonteerd door Marinus Keukens. Alles werd ook tijdens de montage besproken en met ons afgestemd.

Ook na 6 jaar toen we een probleem hadden met onze inbouw koffiezetter werd dit direct goed opgelost door Marinus Keukens en bovendien kosteloos bij ons thuis even nagekeken. We hebben ook nog zeer waardevolle adviezen gekregen over het onderhoud van de inbouw koffiezetter.

En de service is gewoon echt goed

Je mailt over een storing en het wordt gewoon direct goed opgepakt. Kor kwam persoonlijk bij ons langs en heeft het perfect opgelost met goede adviezen.

Bekijk project

Familie Looper - Gorredijk