Moderne merkkeukens met traditie.

Rational combineert al meer dan 50 jaar een uitstekend design, met  innovatieve technieken en een uitmuntende functionaliteit. Onze keukens passen bij de individuele inrichtings- en leefstijl van internationale doelgroepen – van puristisch en designgericht tot tijdloos modern en stijlvol elegant. Ze zijn altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Rational heeft al vroeg een geheel eigen productfilosofie ontwikkeld, die ieder model een typisch, geheel eigen karakter geeft en ruimte biedt voor persoonlijke vormgevingen en op maat gemaakte oplossingen.Keukens vertegenwoordigen ons leven. En zij vormen vooral een weerspiegeling van hoe wij willen leven. Soms puristisch-elegant, soms speels gezellig en soms levendig-functioneel. Terwijl sommige mensen het snelle, pulserende leven van de grote stad nodig hebben en iedere dag iets nieuws willen beleven, kunnen andere mensen de rust en de natuur van het platteland waarderen.
Om deze individuele levensinstellingen ook terug te laten komen in onze actuele keukenprogramma’s hebben wij vier ‘woonwerelden’ vastgelegd:

‘Contemporary’ voor het extravagante, ‘Metropolitan’ voor het stadsleven, ‘Cottage’ voor de moderne landhuisstijl en ‘Young Living’ voor de jonge generatie.


 

Wij stellen hoge eisen aan techniek, kwaliteit en functionaliteit. De toepassing van geavanceerde productietechnologieën in combinatie met een ambachtelijke verwerking en de zorgvuldige selectie van materialen zijn een onderdeel van ons bedrijfsconcept. De onderscheiding met het internationaal zeer hoog aangeschreven keurmerk van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM), de ‘Gouden M’, is hiervan een bevestiging.


Virtuele rondleiding door de showroom van RATIONAL


5yearsGarantie en Productinformatie

Om het hoge kwaliteitsniveau te verduidelijken biedt rational zijn zakenpartners bij aangetoonde productie- of materiaalfouten vrijwillig een garantie van 5 jaar voor gratis vervangende levering m.b.t. het functioneren en de verwerkingskwaliteit. Wettelijke garantieclaims blijven onverlet.

Klik op het logo voor meer informatie over de garantie en productinformatie.


Het hoge kwaliteitsniveau maakt Rational ook in het buitenland tot een gerenommeerd merk. In de internationale zakenwereld worden ervaring en vakkundigheid op het gebied van projectafhandeling hoog aangezien. Rational is tegenwoordig in meer dan 50 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Al vaak werden bijzondere projecten uitgerust met keukens van Rational, zoals delen van de luxe vakantiecomplexen ‘The Palm Jumeirah’ in Dubai en ‘The Pearl’ in Qatar.Designkeukensvoor individualisten.

Uitzonderlijk design leeft van reductie. Designkeukens van Rational fascineren door hun pure esthetiek en strakke lijnen. De innovatieve constructie en de toepassing van uiterst moderne technologieën garanderen een optimale functionaliteit en ergonomie.Stijlvolle keukens voor mensen met smaak.

Klassieke traditie in combinatie met echte ambachtelijke kunst. Met de stijlvolle keukens van Rational kunnen zeer uiteenlopende leef- en inrichtingsstijlen worden gerealiseerd, van mediterraan tot neobarok – voor een onconventionele, maar toch degelijke levensstijl
Onmiskenbaar. Keukens met karakter.

Hoogwaardige designelementen – glanzend of natuurlijk veredeld – maken iedere keuken uniek en creëren een belangrijke meerwaarde. Ze laten zien wat een keuken van Rational typeert: natuurlijke, esthetische en emotionele kracht.Doordacht. Tot in het detail.

De eisen die aan een keuken worden gesteld, waren nog nooit zo hoog. Innovatieve inrichtings- en ladesystemen zorgen voor een perfecte benutting van de ruimte. Ergonomische vormgeving, optimale verlichting en handige details garanderen ontspanner werken.


rational-13


Innerlijke Waarden

Het nieuwe zeer flexibele organisatiesysteem Ruimte is waardevol en zou niet moeten worden weggegeven. Het nieuwe, hoogwaardige organisatiesysteem passe|par|tout scoort door innovatiekracht, absolute flexibiliteit en veelzijdigheid.


rational-16


Waardebestendig. Een keukenleven lang.

Iedere keuken van Rational getuigt van ambachtelijke afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen. Op het gebied van waardebestendigheid, duurzaamheid en veiligheid gaan wij geen enkel compromis aan, want Rational keukens zijn keukens voor het leven.


 Floo by Karim Rashid


Floo is een simpel, minimalistisch, maar wel ’Rational’ keukendesign.
Het karakteristieke van floo zijn de ronde, natuurlijke vormen en de monolithische elementen. Bijzonder zijn ook de elegant gevormde fronten, die tevens als greep dienen. Deze ogen vriendelijk en tegemoetkomend en zijn aangenaam voor de handen. De organische vormen stralen een natuurlijke en harmonieuze energiestroom uit. De afgeronde fronten worden gecombineerd met rustige vierkanten en gaan schijnbaar naadloos over van het eiland naar de grond. Daardoor ontstaat een ruimtelijk gevoel dat gekenmerkt wordt door een weidse, lichte en gezellige uitstraling.


138_295_topaz_v01


Een gevoel als in de ‘First Class‘: een representatieve, zeer actuele designoplossing in een combinatie van erg trendy mat zwart en chique koperen accenten. 


Onda

Programma Onda staat voor een uniek keukenconcept. Dynamisch afgeronde vormen en trendkleuren zorgen voor een fantastisch samenspel van understatement en functionaliteit.


Waardebestendig. Een keukenleven lang.

Iedere keuken van Rational getuigt van ambachtelijke afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen. Op het gebied van waardebestendigheid, duurzaamheid en veiligheid gaan wij geen enkel compromis aan, want Rational keukens zijn keukens voor het leven.


rational-14

 rational-12


267_771_solo_v01


252_538_cambia_v01


223_556_casa_v02


282_151_atmos_v03-1


211_157_lano_v01


616_306_tio_v01


352_914_v01_cambia


Rational Einbauküchen GmbH Productiefilm