Marinus Keukens is dealer van de Duitse keukenfabrikant Schröder Küchen. Een ware aanwinst voor onze keukencollectie. Hiermee kunnen wij de gehele keukenmarkt bedienen met een fantastisch aanbod aan hedendaagse keukens.

Alle woonsferen van landelijk, oakline rustiek, cottage en klassiek tot modern strak, kleurrijk en greeploos in vele varianten.

Gallerij: Modern, Kleurrijk, Landelijk, Cottage en Stoer   

Speciale ontwerpen/ Op maat fabricage           

Standaard Blum Legrabox

Maatoverzicht: Ergonomie en Praktisch gebruikersgemak


Catalogus Schröder Küchen 2021


Perfecte afwerking en Hoogwaardige materialen


Architectuur en concept, idee en ambitie – Urban
Design is een spannende samensmelting van
ontelbare aspecten. Contrasten verenigen zich tot
iets totaal nieuws in een smeltkroes van invloeden.
Individualiteit is een belangrijke factor voor het
ontwerp van een ruimte die functioneert als
toevluchtsoord in het snelle ritme van de stad.


Keukens zien er vaak niet meer uit als keuken. Dat is misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van de laatste jaren. Wonen vandaag de dag betekend design, esthetiek en multifunctionaliteit in elke leefruimte. De meer complexe keukens zijn om het dagelijkse gezinsleven heen gepland. Achter een elegante buitenkant verbergen zich zowel functionaliteit als ook hoogtechnologische comfortoplossingen voor koken, werken en bevoorraden.


Een geweldige toevoeging op ons aanbod in kwalitatief zeer hoogwaardige keukens. Duurzame keukens in alle facetten. Hier staan wij om bekend en doen daarin geen enkele concessie.

Liefde voor detail. Met comfort en klasse, degelijkheid
en verfijning – een doordacht concept dat zich op
dagelijkse basis bewijst tot in het kleinste detail.
Hoe? Doordat het bijvoorbeeld op maat gemaakte
oplossingen biedt voor elke woonsituatie. Unieke items
die bij uw levensstijl passen en het dagelijkse leven
comfortabel maken.


Een beleving ontstaat uit gevoel en emotie….

Licht en ruimte, vorm en functionaliteit – een modern ontwerp is gebaseerd op deze argumenten. Geen afleiding. Door een simplistisch ontwerp wordt de nadruk gelegd op de materialen. Het nodigt uit tot het aanraken van heldere oppervlakken en te spelen met elementen en details.

 


Stijl en detail, vakmanschap en waarde – nieuwe
klassiekers memoreren aan vroeger en nodigen
uit tot een ontspannen leven. De hedendaagse
interpretatie van de landhuis-stijl opent zich voor
een unieke ontwerpvrijheid die altijd op één ding is
gebaseerd: de mens en zijn verlangen naar comfort
en behaaglijkheid.


Een typisch kenmerk van de landhuis-stijl zijn planken en patrijspoorten in alle denkbare afmetingen. Ze creëren een inspirerend kader om details in beeld te brengen.


In huizen die intuïtief, met aandacht en oog voor detail zijn gepland, is koken een plezier. Klassieke kaderfronten en handgemaakte details zoals
schouw-ombouwen, kranslijsten en sierornamenten creëren een stijlvolle ambiance en verwelkomen gasten.


Als je naar het interieur kijkt, is het de moeite waard om naar de details te kijken. Individuele organisatiesystemen brengen alles samen. Laden, extra hoge korven en uitzwenkbare binnen-uitrusting creëren veel opslagruimte. Met in hoogte verstelbare draaiplateaus zoals “Le Mans”, indien gewenst met gedempte scharnieren, kan elke vierkante centimeter in kasten worden gebruikt. Een alternatief zijn binnenladen die het interieur van de kast optimaal structureren.

            

 

             


Of het nu gaat om glasdeuren met filigraanframes voor elegante vitrinekasten, matglas-elementen of afgeschuinde fronten die de inkijk moeten minimaliseren – glas staat in combinatie met architectuur altijd stijlvol. Het creëert een mooi lichtspel en vraagt de aandacht. Dichte fronten laten zich door glasdelen opvrolijken.


Lichtinval is een essentieel onderdeel van een ontwerp. Afhankelijk van het doeleinde zorgt het voor een goed belichte werkplek of een sfeervolle ambiance. Of het nu neutraal of warm wit is, in ronde of vierkante uitvoering, als een LED-strook of geïntegreerd in de greeplijst – moderne LED-systemen overtuigen met hun esthetiek, levensduur en energie-efficiëntie. Ook kan in glazen vitrines, die worden verlicht met LED-strips, worden gekozen voor een bodem in bijpassende kleuren zonder het lichteffect te verliezen.

  
Style Guide 2018 Catalogus Schröder Küchen


18 Style Guide