De Marinus Keuken

 

 

 


WAAROM EEN MARINUS KEUKEN?

Individueel klantenadvies staan bij onze huismerken hoog in het vaandel. “Een hoogwaardige keuken moet naast de functionele vereisten ook aan de esthetische voorwaarden voldoen” Kortom, mooi en praktisch.

Tijdens uw zoektocht heeft u altijd weer de mogelijkheid uw wensen te verwezenlijken en te plannen in uw nieuwe keuken. Gestuurd door onze selectieve huismerken worden bij Marinus Keukens uw hoogwaardige keukenwensen  op maat gerealiseerd en vervaardigd.


Onderstaand vind u een samenvatting van de typische kwaliteitskenmerken van onze keukenmerken.

 

Blum Legrabox standaard leverbaar


custom-madeConstante kwaliteit voor productkenmerken. Onze producten hebben een duidelijk “unique selling point” gekregen d.m.v. het neutrale “LGA getest” kwaliteitslabel. Hiermee maken wij het u gemakkelijker om te kiezen uit een groot aanbod aan producten.

Afhankelijk van het product en de regelgeving kunnen de experts de specifieke aspecten van het product testen. Van wasmachines tot huishoudtoestellen, van meubilair tot speelgoed. Deze testdiensten controleren de veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne.

Voordelen in een oogopslag
Met het “LGA getest” certificaat voor geteste en gecontroleerde veiligheid en kwaliteit, kunnen wij:

  • Een concurrentievoordeel winnen

  • Het u gemakkelijker maken om te beslissen welk product te kopen

  • Het vertrouwen winnen wat betreft productaansprakelijkheid


V E I L I G H E I D

Bij ons bepaald u zelf welk soort glas u in uw keuken wilt integreren.

erv-veiligheidsglas-beeckWij bieden u de mogelijkheid de glassoort te kiezen welke mogelijk is bij onze keukenfabrikanten wat bij uw smaak past.

Ook is uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen zeer belangrijk: Wij leveren, als u dit wenst, vele soorten glas in een ruit veiligheidsglas ERV.

Veiligheidsglas (ERV) biedt een verhoogde bestendigheid tegen wisselende temperaturen en tevens een hoge buig-, slag- en stootbestendigheid.

Als het ERV breekt, valt het in vele kleine stukken glas uit elkaar, die aan elkaar blijven zitten, waardoor een geringer verwondingsgevaar bestaat.


Hierbij nodig ik u graag uit voor een bezoek aan Marinus Keukens. Wij zijn éénvoudig te vinden, hebben vrije parkeergelegenheid en zijn gelegen in een vertrouwd fries dorpsbeeld.

Deze locatie is de basis voor een goed gesprek om uw plannen te bespreken.

U bent van harte welkom.


De 4 pijlers van Marinus Keukens

  • DUURZAAM
  • DEGELIJK
  • BETROUWBAAR
  • FUNCTIONEEL

Hieraan voldoen alle keukens van Marinus Keukens.

Marinus Keukens heeft zich in de afgelopen decennia als een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf weten te vestigen. Met de vertrouwde kwaliteit en het bieden van ons unieke concept hebben wij altijd een belofte kunnen realiseren waarin afspraak, afspraak is.