Hierbij willen wij het volgende met u delen. Wellicht verrassen wij velen maar mijn vrouw Annet en ik hebben in september 2018 besloten om onze bedrijfsactiviteiten te beëindigen.

Aanleiding hiervoor was dat ik een goede betrekking kon krijgen bij mijn leverancier Gévier te Drachten. Dit is een groothandel in sanitair en watertechniek met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Ik kon daar aan de slag als badkameradviseur. Speciaal voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten zorg ik samen met een team collega’s voor een badkameradvies welke voldoet aan de wensen van professionele klanten zoals aannemers en installateurs.

Motivatie was de enorme werkdruk. 6 Dagen in de week rond de 60 uur werken was eerder regel dan uitzondering en het werd alleen maar drukker. Personeel erbij is een serieuze overweging geweest maar dat was voor ons uiteindelijk geen optie. Gezin en welzijn schoot er vaak bij in en fysiek moet ik mij steeds meer beperken i.v.m. versleten knieën welke inmiddels beide zijn voorzien van een volledige prothese.

Deze betrekking bij Gévier kwam midden mei 2018 op onze weg en we hebben hier veelvuldig over nagedacht en de voor- en nadelen afgewogen. Uiteindelijk hebben wij met volle overtuiging deze beslissing willen nemen.

Echter, wij beseffen ook dat wij in de afgelopen 5 jaar met veel liefde weer opnieuw een fantastisch bedrijf hebben mogen opbouwen en het viel ons zwaar om deze ingrijpende beslissing te moeten nemen. Toch overheerst uiteindelijk bij ons het overtuigende gevoel dat wij hierin de juiste beslissing hebben genomen.

Ik ben sinds september 2018 mijn werkzaamheden bij Gévier gestart maar Marinus Keukens blijft vooreerst nog wel bereikbaar.

Wij willen een ieder die de afgelopen 15 jaar vertrouwen heeft gesteld in ons bedrijf, ook in de jaren dat het even wat minder ging, hiervoor hartelijk dank zeggen. Dit heeft ons goed gedaan en sterker gemaakt.