Hierbij willen wij het volgende met u delen. Wellicht verrassen wij velen maar mijn vrouw Annet en ik hebben besloten om het met ons bedrijf Marinus Keukens rustiger aan te willen gaan doen.

Aanleiding hiervoor is dat ik een goede betrekking kon krijgen bij mijn leverancier GevierDales te Drachten. Dit is een groothandel in sanitair en watertechniek met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Ik ga daar aan de slag als badkameradviseur. Speciaal voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten zorg ik samen met een team collega’s voor een badkameradvies welke voldoet aan de wensen van professionele klanten zoals aannemers en installateurs.

Motivatie is de enorme werkdruk. 6 Dagen in de week rond de 60 uur werken is eerder regel dan uitzondering en het wordt alleen maar drukker. Personeel erbij hebben wij wel overwogen en onderzocht maar dat is voor ons uiteindelijk geen optie. Gezin en welzijn schiet er vaak bij in en fysiek moet ik mij beperken i.v.m. mijn nieuwe knie.

Deze betrekking bij GevierDales kwam midden mei 2018 op onze weg en we hebben hier veelvuldig over nagedacht en de voor- en nadelen afgewogen. Uiteindelijk hebben wij met volle overtuiging deze beslissing willen nemen.

Echter, wij beseffen ook dat wij in de afgelopen 5 jaar met veel liefde weer opnieuw een fantastisch bedrijf hebben mogen opbouwen en het valt ons zwaar onze activiteiten naar een rustiger niveau terug te moeten brengen. Toch overheerst bij ons het overtuigende gevoel dat wij hierin de juiste beslissing hebben genomen.

Ik ben mijn werkzaamheden bij GevierDales inmiddels gestart maar Marinus Keukens blijft op afspraak nog open op de maandag en ’s avonds als het nodig is. Op deze tijden kunnen wij de keukens en badkamers aanbieden en vervolgens inplannen en coördineren om ze vervolgens af te leveren, te monteren en correct af te handelen.

Maak voor een serviceaanvraag gebruik van ons garantie- en serviceloket

Wilt u een keer langskomen? U bent u van harte welkom. Belt u gerust voor een afspraak.