Hierbij willen wij het volgende met u delen. Wellicht verrassen wij velen maar mijn vrouw Annet en ik hebben besloten ons bedrijf Marinus Keukens per 1 april 2019 te sluiten.

Aanleiding hiervoor is dat ik een goede betrekking kon krijgen bij mijn leverancier GevierDales te Drachten. Dit is een groothandel in sanitair en watertechniek met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Ik ga daar aan de slag als badkameradviseur. Speciaal voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten zorg ik samen met een team collega’s voor een badkameradvies welke voldoet aan de wensen van professionele klanten zoals aannemers en installateurs.

Motivatie is de enorme werkdruk. 6 Dagen in de week rond de 60 uur werken is eerder regel dan uitzondering en het wordt alleen maar drukker. Personeel erbij hebben wij wel overwogen en onderzocht maar dat is voor ons uiteindelijk geen optie. Gezin en welzijn schiet er vaak bij in en fysiek moet ik mij beperken i.v.m. mijn nieuwe knie.

Deze betrekking bij GevierDales kwam midden mei 2018 op onze weg en we hebben hier veelvuldig over nagedacht en de voor- en nadelen afgewogen. Uiteindelijk hebben wij met volle overtuiging deze beslissing willen nemen.

Echter, wij beseffen ook dat we afscheid moeten nemen van ons fantastisch mooie bedrijf welke wij in de afgelopen 5 jaar met veel liefde weer opnieuw hebben mogen opbouwen en dat valt ons zwaar. Toch overheerst bij ons het overtuigende gevoel dat wij hierin de juiste beslissing hebben genomen.

Ik ben mijn werkzaamheden bij GevierDales inmiddels gestart maar Marinus Keukens blijft nog open tot 1 april op de maandag en ’s avonds op afspraak als het nodig is. Op die manier kunnen wij de keukens en badkamers die nog moeten worden uitgeleverd en gemonteerd correct afhandelen en begeleiden.

Na 1 april blijft er nog wel een garantie- en serviceloket voor mijn klanten voor onbepaalde tijd. Vanaf heden worden er geen nieuwe keukens en badkamers meer verkocht.

Wilt u nog een keer langskomen, dan bent u van harte welkom. Belt u gerust voor een afspraak.