Vakanties zijn nagenoeg voorbij

De vakanties zijn nagenoeg voorbij en er staat ons een uitdaging te wachten. Verhuizing Marinus Keukens van Oudega naar Burgum. De voorbereidingen zijn in volle gang. De nieuwste keukenmodellen van Nolte zijn uitgewerkt in prachtige ontwerpen en zijn inmiddels besteld.

In ons nieuwe onderkomen aan de Florynwei 3 te Burgum zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden al begonnen. De komende maanden zal er hard gewerkt worden om de nieuwe showroom en magazijnruimte gestalte te geven. Voor nu begroeten wij u nog graag in ons vertrouwde showroom in Oudega. Maar na oktober begroeten wij u graag in onze nieuwe showroom in Burgum.

De maand oktober wordt een verhuizingsmaand omdat de meeste opstellingen mee verhuizen. Dit betekent demonteren in Oudega en opnieuw opbouwen in Burgum. Daarmee deze maand een beetje in een spagaat maar we blijven toegankelijk en een beetje door de verhuizingsperikelen heen kijkend blijft u welkom om bij ons aan te schuiven.

Als we naar de plannen en ontwerpen zien krijgen wij in Burgum een geweldige showroom met de nieuwste trends en kleurstellingen. Een paar geweldige opstellingen uit het Neo programma, de nieuwe lijn van Nolte Keukens.

Wij leven in een tijd van mogelijkheden. Wij geven de wereld en ons dagelijks leven vorm volgens onze eigen persoonlijke wensen en behoeften. Gedreven door de vrijheid om zelf te beslissen wat ons bevalt en wat niet. Dus ook bij de keuze van een keuken willen we niet alleen een reeks standaardproducten, maar zijn we steeds meer op zoek naar iets dat op ons is afgestemd en waaraan we een persoonlijk tintje kunnen geven. Kortom: een keuken met maximale individualiteit. Een NolteNeo keuken. Deze Neo lijn is toevertrouwd aan een selectieve lijst van Nolte dealers. Daarnaast de nieuwste kleuren en materialen voor de werkbladen en natuurlijk de innovatieve apparatuur van Atag, Pelgrim en Etna.

Een van de nieuwste eyecatchers uit het assortiment van de afzuigunits van Falmec is ook te bewonderen welke geïnspireerd is op Marilyn Monroe en dat maakt nieuwsgierig. Ook vanwege de nieuwste innovatieve reinigingstechniek. Afzuigkappen van Falmec die zijn voorzien van het E.ion™ Systeem zorgt voor een goede atmosfeer en tot 95% geur reductie.

Daarnaast is er zoveel om naar uit te zien dat we haast niet kunnen wachten tot we onze deuren in Burgum kunnen openen. We houden u op de hoogte en voor nu ontmoeten we u graag nog in Oudega maar spoedig verwelkomen we u in Burgum aan de Florynwei 3a.

 


 

Marinus Keukens gaat verhuizen naar Burgum!

Met gepaste trots kondigen we aan dat we vanaf 1 oktober gaan verhuizen naar een prachtig pand aan de Florynwei 3a in Burgum. Er gaat veel veranderen en er is afgelopen jaar ook al veel veranderd. Ons bedrijf is gegroeid, het huidige pand wordt te klein en willen we eventuele opvolging een breder podium kunnen bieden.

Dankbaar zijn wij voor de goede en succesvolle jaren sinds 2004 op een prachtige locatie in het centrum van Oudega. Toch past onze huidige showroom niet meer bij onze nieuwe manier van werken en denken als het gaat om verbinding en verbreding.

Een prachtige zichtlocatie, een ruimte die ons helemaal past. Niet te groot, een keer zo groot als ons huidige onderkomen maar nog steeds niet mega en dat is een bewuste keus. Dat is onze kracht! Ruimere magazijn- en opslagruimte, een ruime eigen parkeergelegenheid, een geweldige uitstraling en een locatie die in het oog springt aan de rondweg van Burgum. Alles samengevat een mooie en logische stap.

Daarmee kunnen we eventuele opvolging een groter en onafhankelijker podium bieden met meer mogelijkheden voor de toekomst. Bovendien hebben wij het keukenmerk Nolte Küchen aan onze collectie toegevoegd en dat vraagt ook meer ruimte.

Van de De Buorren 10a naar….?

Op de achtergrond zijn we ons al aan het voorbereiden op de verhuizing door de nieuwe keukenopstellingen en de indeling van de nieuwe showroom vorm te geven. Uiteraard willen ervoor zorgen dat onze klanten nauwelijks iets merken van de verhuizing, behalve een adreswijziging en dat we na oktober 2022 onze klanten in een prachtige showroom in Burgum welkom mogen heten. Het belooft echt iets moois te worden.

Voorlopig verandert er helemaal niets

Alhoewel wij druk zijn met de toekomstige verhuizing en alle leuke plannen daaromheen, verandert er voorlopig nog niets. Dat betekent dat alle afspraken nog gewoon plaatsvinden op onze vertrouwde plek aan de Buorren 10a in Oudega. Wanneer we wel gaan verhuizen? In de planning staat het voor de maand oktober 2022. Er moet veel verhuist worden en door de uitbreiding van ons assortiment met Nolte Küchen moet er ook door montageploegen nog veel opgebouwd worden. Natuurlijk laten we in een later bericht weten wanneer we starten in Burgum en de showroom daar toegankelijk is.

Heb je vragen over dit bericht? Dan mag je altijd even met ons bellen op 06-14401722 of via info@marinuskeukens.nl