Marinus Keukens richt zich op het leveren van prachtige keukenoplossingen bij u thuis. De afgelopen 33 jaar heb ik een sterk en vertrouwt aanzien mogen creëren binnen mijn klantenkring en de gehele keukenmarkt. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het uitwerken en plannen van uw keukenwensen en interieurinrichting. Deze verdienste, waar ik trots op ben wil ik voor de toekomst blijven waarmaken.

De zelfstandigheid, de zelfbeschikking en de vrijheid van het ondernemerschap vind ik belangrijk. Ik wil graag kunnen handelen naar mijn eigen inzichten en criteriums zodat ik op basis daarvan garant kan staan voor al mijn werk. De diensten die ik aanbied moeten degelijk, duurzaam, betrouwbaar en functioneel zijn. Een belofte die ik waar wil maken. In de afgelopen jaren heb ik moeten vaststellen dat zorg en toewijding niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien terwijl dit voor mij een voorwaarde is.

Een degelijk product en service maar ook de zorg en betrokkenheid is de kern van mijn bedrijf. Dit is een voorwaarde voor mijn geloofwaardigheid. Dit staat hoog in mijn vaandel.

Kor Marinus