Het keukenvak en de passie voor keukens leeft nog steeds in mij. Het is een kloppend hart die mij nog steeds betrokken houdt in dit prachtige en fascinerende vak en hier wil ik graag deel vanuit blijven maken. Dat is wat ik het liefste doe!

De zelfstandigheid, de zelfbeschikking en de vrijheid van het ondernemerschap vind ik belangrijk. Ik wil graag kunnen handelen naar mijn eigen inzichten en criteriums zodat ik op basis daarvan garant kan staan voor al mijn werk. De diensten die ik aanbied moeten degelijk, duurzaam, betrouwbaar en functioneel zijn. Een belofte die ik waar wil maken. In de afgelopen jaren heb ik moeten vaststellen dat zorg en toewijding niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien terwijl dit voor mij een voorwaarde is.

Ik wil mij actief richten op het leveren van prachtige keukenoplossingen bij u thuis. Door de toenemende vraag vanuit mijn klantenkring en de keukenbranche om mijn keukenconcepten aan te willen bieden ben ik extra gemotiveerd. Ik heb de afgelopen 33 jaar een sterk en vertrouwt aanzien mogen creëren binnen mijn klantenkring en de gehele keukenmarkt. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het uitwerken en plannen van uw keukenwensen en interieurinrichting. Deze verdienste, waar ik trots op ben wil ik voor de toekomst blijven waarmaken.

Een degelijk product en service maar ook de zorg en betrokkenheid is de kern van mijn bedrijf. Dit is een voorwaarde voor mijn geloofwaardigheid. Dit staat hoog in mijn vaandel.

Kor Marinus