Marinus Keukens richt zich op het leveren van prachtige keukenoplossingen bij u thuis. De afgelopen 34 jaar hebben wij een sterk en vertrouwt aanzien mogen creëren binnen onze klantenkring en de gehele keukenmarkt. Een ervaring en expertise die van onschatbare waarde is bij het uitwerken en plannen van uw keukenwensen en interieurinrichting. Deze verdienste, waar wij trots op zijn willen wij voor de toekomst blijven waarmaken.

De zelfstandigheid, de zelfbeschikking en de vrijheid van het ondernemerschap vinden wij belangrijk. We willen graag kunnen handelen naar onze eigen inzichten en criteriums zodat we op basis daarvan garant kan staan voor ons werk. De diensten die wij aanbieden moeten degelijk, duurzaam, betrouwbaar en functioneel zijn. Een belofte die we waar willen blijven maken. In de afgelopen jaren heb we moeten vaststellen dat zorg en toewijding niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien terwijl dit voor ons een voorwaarde is.

Een degelijk product en service maar ook de zorg en betrokkenheid is de kern van ons bedrijf. Dat is een voorwaarde voor onze geloofwaardigheid. Dit staat hoog in ons vaandel.

Marinus Keukens