Evolve Techniek

De Evolve afzuigkap zet een nieuwe standaard op het gebied van prestatie en energiebesparing door een nieuwe manier van het scheiden van olie, vet en water uit de kookdampen. De Evolve heeft namelijk geen aparte vetfilters maar een unieke motor-ventilator combinatie, wat resulteert in een ongeëvenaarde 96% efficiëntie in scheiding van olie en water uit de kookdamp. Daarnaast is het filter makkelijk te reinigen in de vaatwasser.


Geschikt voor recirculatie

Als het niet mogelijk is de lucht via een afvoerkanaal naar buiten af te voeren, of moeilijk is om die afvoer aan te leggen, kunt u kiezen voor een gemotoriseerd systeem dat afgezogen lucht filtert en weer terug voert in de keuken; het recirculatie systeem. Bij recirculatie wordt de lucht na de vetfilters gefilterd door koolstoffilters en gereinigd weer de keuken ingelaten. Energiezuinig omdat er geen warme lucht naar buiten wordt afgevoerd. Geschikt voor recirculatie


Filters geschikt voor vaatwasser

De Evolve beschikt niet over aparte vetfilters maar een unieke motor-ventilator combinatie. Het bakje en het filter zijn uitneembaar en kunnen gewoon in de vaatwasser geplaatst worden.
Vetfilter geschikt voor vaatwasser


Longlife filter

De professionele, uitwasbare Evolve Longlife filters gaan tot wel 4 of 5 jaar mee en hebben een geurreductie van 97%. Ook wordt er meer op energie bespaard bij toepassing van de Evolve Longlife filters in combinatie met recirculatie.