Graag leveren wij u de keuken en kunnen wij ook de montage en het installatiewerk voor u verzorgen dankzij een professioneel netwerk aan vakmensen. Maar wilt u snel, professioneel maar tegen de uiterste bodemprijs uw keuken aanschaffen dan bieden wij u de mogelijkheid de keuken bij ons af te nemen volgens ons Quick & Pro concept.

Quick & Pro levering houd in dat wij u de keuken tegen de minimale marge leveren maar dat u dan zelf de keuken afhaalt bij ons magazijn in Burgum, zelf het vervoer verzorgt en de montage van de keuken in eigen beheer regelt. De snelle offerte van de keuken wordt opgemaakt op basis van een eenvoudige plattegrond en 3D tekening. Alles wordt geleverd volgens het zogenaamde cash-and-carry principe. De keuken dient te worden betaald voordat u deze afhaalt.

Hiervoor ontvangt u van ons de aller scherpste prijs waardoor de door ons gehanteerde marge echt minimaal in. Door uw eigen inspanningen bespaart u hiermee heel veel geld. Wel komen wij zonder kosten de keuken bij u thuis inmeten. Indien de af te leggen afstand hiervoor groter is dan 45 kilometer vragen wij hiervoor wel een vergoeding van extra kilometers en reistijd.